Esquema per temes

 • QUÈ ÉS UNA EOI?

  Les Escoles Oficials d'Idiomes (EE.OO.II) són centres públics d'ensenyaments de règim especial on es pot aprendre idiomes a nivell no universitari.

  Els seus ensenyaments van dirigits a les persones que necessiten aprendre o perfeccionar les seues competències en una o varies llengües estrangeres o, tanmateix, que necessiten obtindre un certificat acreditatiu del seu nivell de competència.

  Els seus ensenyaments estan regulats a nivell estatal pel Ministeri d'Educació i segueixen les directrius del Consell d'Europa. A més, en la Comunitat Valenciana estan regulades per la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

  • EOI EL MAESTRAT

   LOGO

   L'EOI el Maestrat fou creada pel Decret 147/2018 del 14 de setembre, però anteriorment ja havia funcionat durant molts anys com aulari depenent de l'EOI de Castelló.

    La nostra seu es troba a Vinaròs, a l'Avinguda Gil d'Atrossillo s/n, juntament amb l'IES Leopoldo Querol.

    La seva ubicació és clau, ja que està a 1km del centre del poble i a escassos minuts de l'estació de tren, l'Hospital Comarcal i l'IES Vilaplana. A més, la linia d'autobusos urbans i interurbans para just al davant.

    Tot i que la seu està a Vinaròs, l'EOI el Maestrat compta amb dues seccions: Benicarló i Morella. La secció de Benicarló funcionava ja des de fa anys com aulari de Castelló, a l'edifici de l'IES Joan Coromines, mentres que la secció de Morella entra en funcionament a partir del curs 2018/19 i es troba a l'IES Els Ports.