Esquema per temes

 • INFORMACIÓ GENERAL

  L'objectiu de l’IES Serra d’Irta és aconseguir un aprenentatge i desenvolupament globalitzador del nostre alumnat. Un tracte personalitzat, unes instal·lacions dotades amb les últimes tecnologies , projectes empresarials que connecten l’estudi amb la realitat empresarial..... Tot això, garanteix la inserció i adaptació laboral en un entorn empresarial complex on es demanda una gran versatilitat laboral.

  Altres aspectes a destacar són que comptem amb grups reduïts, aules polivalents amb ordinadors individuals, projector.... L’alumnat té la possibilitat de realitzar FP DUAL als cicles de Grau Mitjà i Superiors i, a més a més, un horari matiner de 08:15 hrs fins les 14:10 (excepte dimarts fins les15:05).

  A més d'estidus d'ESO i Batxillerat, oferim els següents Cicles Formatius: 2 cicles FPB de Serveis Administratius i d'Informàtica i Comunicació, 1 cicle de GM de Gestió Administrativa i 2 cicles de GS d’Administració i Finances i de Comerç Internacional. 

  Ens trobem a la localitat d’Alcalà de Xivert, és fàcilment accessible per nacional i a més, compta amb estació de tren i autobús, amb els que és fàcil accedir amb transport públic.

 • NOVETATS PER AL CURS 20/21

  CICLES DE GRAU SUPERIOR !!!!!!!!


  OFERIM OPTATIVA DE FRANCÉS 2 HORES SETMANALS

  possibilitat de CERTIFICAR OFICIALMENT NIVELL A2 d'Anglés i Francés


  FP DUAL

  Possibilitat de realitzar FP DUAL a:

  - CFGM Gestió Admisnitrativa

  - CFGS Administració i Finances

  - CFGS Comerç Internacional